Cum cumpăr?

Menţionăm că VOLIOVESTI nu comercializează produse vestimentare, ci este doar un loc de întâlnire între branduri şi clienţii lor.

Cum înregistrez o cerere vestimentară?

Alegeţi din meniu sau de pe prima pagină “Înregistrează dorinţa”. Selectaţi EA – dacă cererea dumneavoastră este pentru un obiect vestimentar de damă sau EL- dacă cererea dumneavoastră este pentru un obiect vestimentar bărbătesc.

Completaţi mai departe formularul care s-a deschis. Câmpurile cu “ * ” sunt obligatoriu de completat, restul câmpurilor sunt pentru a vă permite să fiţi cât de detaliat doriţi cu privire la cerinţele dumneavoastră.

Preţul maxim este preţul până la care sunteţi dispus să primiţi oferte.

Este de preferat să ataşaţi şi o imagine reprezentantă pentru obiectul vestimentar solicitat sau puteţi include la “Descriere” un link către o imagine de pe internet.

Atunci când completaţi o cerere, veţi putea în acelaşi timp să va şi logaţi în platforma Voliovesti sau să vă creaţi un cont nou de utilizator, dacă este pentru prima dată când utilizaţi platforma Voliovesti.

Pentru a vă crea un cont, va trebui să vă introduceţi e-mailul (pe baza căruia ulterior veţi putea să vă accesaţi contul de utilizator Voliovesti) şi să alegeţi o parolă.

!!! E-mailul dumneavoastră va rămâne confidenţial, deci nu va fi vizibil brandurilor partenere Voliovesti.

Apasaţi “Crează-ţi contul!”. Veţi vedea mesajul cum că v-aţi creat cu succes un cont de utilizator, după care faceţi click pe “Trimite cererea”.

Din acest moment, cererea dumneavoastră a fost transmisă către brandurile partenere Voliovesti iar dumneavoastră veţi putea să o vizualizaţi în pagina profilului dumneavoastră la “Istoric cereri”.

Cât de curând posibil, sperăm că veţi primi oferte satisfăcătoare din partea brandurilor, care vă vor fi notificate şi în e-mailul cu care v-aţi înregistrat pentru a vă informa de primirea unui nou mesaj în platform Voliovesti. Ofertele le veţi putea vizualiza atunci când sunteţi logat în platforma Voliovesti la “MESAJE”. De acolo, aveţi opţiunea să răspundeţi prin intermediul mesageriei Voliovesti sau să contactaţi direct fiecare brand în parte care a răspuns cererii dumneavoastră cu o oferta.

Scopul VOLIOVESTI este urmatorul:

  • Utilizatorii VOLIOVESTI să găsească obiectul vestimentar căutat în cel mai scurt timp şi cu cel mai puţin efort, delegând căutarea către reprezentanţii de vânzări ale brandurilor partenere VOLIOVESTI.
  • Brandurile partenere VOLIOVESTI să primească informaţii de un real folos cu privire la ce doresc clienţii să cumpere din domeniul vestimentar şi al acesoriilor vestimentare ŞI la ce PREŢ şi să îşi crească numărul de cumpărători, care să le devină şi fideli în viitor pentru serviciile excepţionale primite.
  • Accentul în platforma VOLIOVESTI se pune pe CE VOR CLIENŢII SĂ CUMPERE pentru a fi pe deplin mulţumiţi, ci nu pe CE AU BRANDURILE SPRE VÂNZARE, cu speranţa că cele două se vor întâlni cât mai des.

De ce Voliovesti?

  • Pentru că timpul nostru este preţios, dar cu toţii avem dorinţe şi necesităţi vestimentare, pe care căutăm sa ni le indeplinim.
  • Pentru că de dragul planetei noastre şi a generaţiilor viitoare, trebuie găsite modalităţile cele mai eficiente de a ne bucura de tot ceea ce înseamnă modă, schimbarea tendinţelor în modă şi proiecţia identităţii noastre prin vestimentaţie, fără a face risipă.

Cum tehnicile producţiei vestimentare evoluează şi caută soluţii de la printul 3D la materiale bio crescute cu ajutorul bacteriilor, care în loc de spălare şi curăţare chimică se “curăţă” prin hrănire, până când se va găsi tehnologia cea mai potrivită care să îmbine schimbarea tendinţelor MODEI cu realizarea articolelor vestimentare la un cost redus şi prin utilizarea a cât mai puţine resurse, VOLIOVESTI doreşte să ofere o cale intermediară care să îndrepte atenţia spre producerea şi aducerea pe piaţă a unor produse cu grad ridicat de compatibilitate cu cerinţele de pe piaţa locală.